Uppgradera din stil med guld

Guld är en tidlös metall som inger den där extra känslan av status och stil. Nästan alla kulturer har alltid värderat guld som en metall av djupt värde. I exempelvis hinduismen har guld tillsammans med silver i århundraden betraktats som heliga metaller. I dagens musik är klädstil och utseende viktiga inslag och inte sällan framträder guld som en symbol för status. Faktum är det aldrig är fel att bära guldsmycken då det aldrig går ur modet och alltid är eftertraktat. På grund av dess djupa värde är det till och med många som väljer att sälja sitt guld hos företag som köper in ädelmetaller. Se bara på Diamantbrev.se som är det snabbaste växande guldföretaget i Sverige där över 10 000 personer sålt sitt guld.

Utan tvekan är guld i alla dess former ett sätt att göra tillvaron mer exklusiv. Du kan därför förutom smycken också bära guldfärgade kläder, skor och tillbehör – ja, det finns många sätt att omfamna guld och upphöja din stil!


Guld och mode

Innan du letar efter klänningar och skor i guld är det bra att planera vad du ska bära kläderna till. Även om vissa guldtoner kan se otroligt spännande ut på kontoret eller i din vardag, så finns det subtila sätt att lägga till denna glans. Du kan till exempel bära plagg med en touch av guld i form av mönstrade guldtrådar eller broderi. Detta lägger till klass och elegans utan att du ser ut att vara redo för ett exklusivt evenemang eller gala. Ett annat kreativt sätt att lägga till denna glans på ett minimalt sätt är att bära guldklackar eller guldfärgade skor. Dessa kan bäras i antingen eleganta eller formella miljöer och kombineras med jeans och skjorta. Denna kombination ger både ett avslappnat och spännande utseende som är idealiskt för att gå ut i på helgen. Para gärna ihop guld med en svart outfit.