Musik och mode

Många gånger kan man avgöra en persons musiksmak genom att granska personens klädstil. Om man är ett stort fan av en musikgenre vill man ofta uttrycka det genom sina kläder och accessoarer, till exempel klär sig många som är ett fan av hårdrock i svarta kläder. Oavsett ens musik- eller klädstil så är märkesväskor alltid ett säkert kort. En märkesväska tar din outfit till nästa nivå och du kommer på så sätt sticka ut från mängden på konserten eller festivalen. Föreställ dig en helsvart outfit med märkesväskor från Malene Birger, det blir inte mycket snyggare än så.

Märkesväskor för olika typer av musikstilar

Det finns märkesväskor för alla typer av kläd- och musikstilar. För en mer klassisk stil, om man exempelvis går på en lugnare konsert, kan en beige väska från Stylein vara ett bra alternativ. Är man på en konsert eller festival med musik med mer fartfyllt tempo där man är ute efter att dansa så kan det vara smart att satsa på en mindre väska som inte är i vägen, exempelvis en axelremsväska från Tiger of Sweden. Det finns även ett flertal färgglada väskor för den som vill sticka ut i publikhavet, varför inte bryta av din outfit med en grön väska?

Artister och märkesväskor

Det är välkänt att artister tycker om märkesväskor och man ser dem ofta bära dessa på röda mattan. Är du ett stort fan av en artist kan det vara kul att visa detta genom att bära en likadan väska som din idol. Taylor Swift har vid ett flertal tillfällen burit en Michael Kors-väska, så varför inte matcha henne och köpa en likadan? Eller varför inte matcha Miley Cyrus genom att köpa en Calvin Klein-väska?

Fördelar med att köpa märkesväska

En märkesväska håller i genomsnitt mycket längre än en väska som är billigare och har därmed en längre livslängd. Det kan även vara en investering att köpa en dyrare väska då marknaden för vintageväskor är stor, om du haft din märkesväska i många år kan du många gånger sedan sälja den vidare för mer pengar än vad du köpte den för. Det är därför smartare att köpa en dyrare väska än en budgetväska. Du kommer definitivt minnas konserten eller festivalen mer om du är nöjd med din outfit och dina accessoarer från dagen!