Den propra klädstilen

Att klä sig propert är något som många vill, eller måste på grund av att arbetsplatsen har en klädkod. Det är inte alltid det enklaste att veta vilka sorts kläder man ska välja om man vill klä sig lite mer propert. Därför kommer du i det här inlägget att få några tips på hur du kan klä dig enligt en mer proper klädstil.

Märkeskläder

Om du vill vara säker på att du klär dig propert ska du kolla in vad designermärkena har för kläder. Att klä sig propert är kopplat till de som har en bättre ekonomi och därför ska du överväga att köpa kläder av ett dyrare märke. Det finns många bra märkeskläder du kan kolla in om du vill klä dig mer propert. Ett exempel på ett klädmärke du kan kolla in som har fina och propra kläder är klädmärket Lexington. Just nu har Lexington rea som du kan passa på att kolla in om du vill köpa bra märkeskläder till ett billigare pris.

Överdelar

Nu när vi har pratat lite om vilka klädmärken du kan köpa för att klä dig enligt den propra klädstilen är det hög tid för oss att gå igenom de klädesplagg du ska välja. Dessa plagg finns både i dyrare versioner som märkeskläder och mer ekonomiska versioner i vilken klädaffär som helst, vilket gör det möjligt för dig att klä dig mer propert oavsett hur din ekonomiska situation ser ut.

Skjorta

Om det är ett plagg du ska köpa som genast får dig att se mer proper ut så är det en skjorta du ska satsa på. Allra helst ska du klä dig i enkla skjortor i färger som är lätta att matcha med andra plagg. Till exempel vit, blå, grön och beige.

Väst

Ett plagg som både är trendigt och propert just nu är västen. Det är väldigt trendigt att ha på sig en stickad väst över en skjorta. Ifall det är kyligare ute är det också trendigt och snyggt att klä sig med en vadderad väst över en varmare stickad tröja eller skjorta.

Kavaj

Att bära en kavaj har många fördelar. Du är både trendig, proper och du håller värmen samtidigt. Många kavajer har dessutom små axelvaddar, vilket kan hjälpa dig att få en bättre hållning.

Jackor

Om du vill klä dig mer propert ska du satsa på en trenchcoat eller en annan typ av längre jacka.

Nederdelar

Det finns många fina och trendiga nederdelar du kan klä dig med för att få en lite mer proper klädstil. Till exempel:

Kostymbyxan

Kostymbyxan är både trendig och mer bekväm. Det finns många snygga kostymbyxor att välja bland som funkar både till fest och till vardags. Förutom att det finns kostymbyxor så finns det enklare chinos som är mer vardagliga. Om du vill vara riktigt trendig ska du köpa ett par byxor som matchar kavajen.

Kjol

Det finns många fina kjolar att välja bland. Vill du vara mer proper ska du allra helst välja en kjol som slutar vid knäna.